Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä sydänterveyden parissa?

Käytätkö sujuvasti nettiä ja sähköisiä palveluita?

Haluatko pysyä ajan hermolla digitalisaatiossa?

Sydändigineuvojat tekevät hyvää! Vapaaehtoisemme opastavat internetin luotettavan terveystiedon ääreen ja sähköisten terveyspalveluiden käyttöön. Tutustut uusiin sähköisiin terveyspalveluihin ja saat välineitä oman terveytesi edistämiseen. Osana sydänyhteisöä tutustut maailman helpoimpaan elintaparemonttiin ja löydät uusinta sydäntietoa sydänsovelluksen uutisista.

Etelä-Suomen Sydänpiiri kehittää sydändigineuvonnan toimintamallia tukemaan sydänsairastuneiden omahoitoa Uudellamaalla. Kolmen vuoden hankkeen aikana toimintaa kehitetään yhdessä sydänyhteisön, Helsingin seudun yliopistollisen keskussairaalan (HYKS), ENTER ry:n, Espoon Järjestöjen ry OLKA:n, Metropolia AMK:n ja Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n kanssa. Opastettavat sydänpotilaat kohdataan ensimmäisen kerran HYKS:ssä. Sydändigineuvojiksi koulutetaan vapaaehtoisia, opiskelijoita sekä HYKS:n työntekijöitä.

27.-28.1. (KE-TO) SYDÄNDIGINEUVONNAN PERUSKURSSI, HELSINKI / etä

Opitaan yhdessä! Etsimme vapaaehtoisia opastamaan sähköisten terveyspalveluiden käyttöä omassa sydänyhdistyksessä. Kurssilla sisältöinä mm. älylaitteiden helppokäyttötoiminnot, medialukutaito ja pilvipalvelut. Kurssi on maksuton sisältäen ruokailut ja kurssimateriaalit, myös matkat korvataan. Jokaisen kurssin käyneen sydändigineuvojan toivotaan opastavan vähintään kuusi sydänpotilasta sähköisten terveyspalveluiden käyttäjiksi. Kurssi on suomenkielinen.
Ilmoittautumiset kurssille ke 20.1.21 mennessä.

23.-24.3. (TI-KE) SYDÄNDIGINEUVONNAN PERUSKURSSI, Helsinki / etä

Jatkokurssi on tarkoitettu Sydändigineuvonnan peruskurssin aiemmin suorittaneille. Kurssilla on sisältöinä mm. älylaitteiden helppokäyttötoiminnot, pilvipalvelut, laitteen paikantaminen ja langaton tulostus. Kurssi on maksuton sisältäen ruokailut ja kurssimateriaalit, myös matkat korvataan. Jokaisen kurssin käyneen sydändigineuvojan toivotaan opastavan vähintään kuusi sydänpotilasta sähköisten terveyspalveluiden käyttäjiksi. Kurssi on suomenkielinen.
Ilmoittautumiset kurssille ma 15.3.21 mennessä.

Mikäli kurssille ilmoittautunut peruu osallistumisensa alle viikkoa ennen kurssia, laskutamme 50 € järjestäjälle aiheutuneina kuluina.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset kursseille Margit Granberg: tai puh. 050 528 2444